WITEG

Witeg Labortechnik GmbH jedan je od vodećih proizvođača i dobavljača laboratorijskog stakla, proizvoda od stakla po mjeri, proizvoda za rukovanje tekućinama, elektroničkih instrumenata i opće laboratorijske i analitičke opreme. Witeg Labortechnik GmbH osnovan je 1960. godine, te od tada radi na kvaliteti i rješenjima za Vaš laboratorij i industriju. Svi proizvodi ispunjavaju vrlo visoke zahtjeve različitih industrija, poput kemijske, farmaceutske i prehrambene industrije, kao i medicinskog sektora. Witeg Labortechnik GmbH certificiran je prema DIN EN ISO 9001 što Vam osigurana sigurnost i kvalitetu pri izboru njihovih proizvoda.

Ansar-analitika d.o.o., kao dobavljač Witeg opreme nudi asortiman različitog staklenog posuđa, uređaja za filtraciju, opću laboratorijsku i analitičku opremu po konkurentnoj cijeni. Naš asortiman proizvoda kojeg možemo ponuditi obuhvaća više od 30.000 proizvoda tako da smo sigurni da ćete uspijeti naći nešto za sebe i svoje potrebe.

Potrošni materijal – staklovina, pipete, propipete

Kao dobavljač Witeg opreme možemo Vam ponuditi razno stakleno posuđe, kivete,  pipete i propipete, sve za filtraciju te ostalu potrošnu opremu.

Laboratorijska i analitička oprema

Oprema za hlađenje

Kao dobavljači Witeg opreme, možemo Vam ponuditi različitu opremu za hlađenje, poput vodenih kupelji, zamrzivača i hladnjaka

Oprema za filtraciju i separaciju uzorka

Od opreme za filtraciju i separaciju nudimo različite centrifuge, cirkulatore, rotacijske evaporatore, vacuum filtracijske sustave i drugu opremu.

Oprema za zagrijavanje

Možemo Vam ponuditi različite vodene kupelji, inkubatore, mufolne peći, ploće za zagrijavanje i drugu opremu.

Razna opća laboratorijska oprema

Oprema za miješanje i homogeniziranje uzoraka

Uređaji za pročišćavanje te digestori

Close Menu