Tehnologije i uređaji za biotehnologiju

Nudimo Vam uređaje i tehnologije poznatih proizvođača koji se koriste širom svijeta u područjima biotehnologije, bioanalitike, istraživanju i razvoju ljekova i slično:

Neke od tehnologija i uređaja koje nudimo su:

  • Nanotemper – uređaji za istraživanja proteina kao što su afinitetni screening, stabilnost vezanja, stabilnost, screening ekspresije proteina i drugih biomolekula. Koriste se tehnologije kao što su nanoDSF, DLS, TRIC, MST i fenomeni fluorescencije na biomolekulama.
  • Molekulska spektroskoskopija u biotehnologiji - FTIR spektroskopija i mikroskopija, fluorescentna spektroskopija, UV-VIS spektroskopija su široko korištene tehnologije u life-science istraživanjima ili kontroli kvalitete.
  • Raman mikroskopija i spektroskopija za lifescience – nudimo vrhunske konfokalne Raman mikroskope i spektrometre za biotehnologiju, razvoj i kontrolu kvalitete u farmaceutskoj industriji
  • Transmisijska elektronska mikroskopija (TEM) i skenirajuća elektronska mikroskopija (SEM) – TEM i SEM su tehnologije za visokorazlučivo snimanje i vizualizaciju bioloških struktura i molekula te određivanje struktura biomolekula tehnologijom krioskopske elektronske mikroskopije (cryo-EM).
  • AFM ili mikroskopija atomske sile i Bio-AFM – su uređaji za vizualizaciju te snimanje raznih fenomena na nano skali u stanicama te na razini biomolekula i sub-molekulskih jedinica
  • Potrošni materijal za AFM, SEM, TEM, Raman i svjetlosnu mikroskopiju – nudimo kompletan program potrošnog materijala i manjih uređaja za pripremu uzoraka (za SEM i TEM- uređaji za nanošenje vodljivih slojeva, pile, polirke i sl.). Od potrošnog materijala imamo AFM probe za sve tipove AFM-a, kalibracijske standarde za AFM, SEM i TEM  provjerenih dobavljača po vrlo konkurentnim cijenama.
  • Opća laboratorijska oprema za biotehnološke laboratorije te potrošni materijal - pipete, nastavci, termoshakeri, inkubatori, centrifuge, oprema za elektroforezu, oprema za automatizirani western blotting, mali UV- VIS spektrometri za lifescience, fluorimetri za life science, autoklavi i ostala laboratorijska oprema za biotehnološke laboratorije – velik izbor i vrlo dobre cijene!

 

Više detalja o tehnologijama i uređajima koje nudimo provjerite na stranicama proizvođača koje zastupamo.

Fotografije instrumenata pogledajte u fotogaleriji.