Ansar Analitika

Jasco renomirani je japanski proizvođač instrumenata iz područja spekroskopije i kromatografije. Kompanija je osnovana 1958. godine te se u posljednjih 60 godina proširila na tržište Europe, Amerike, Azije, Oceanije i Bliskog istoka. Jasco kontinuirano izbacuje na tržište visoko kvalitetne uređaje i daje rješenja i odgovore analize s kojima se susreću dugogodišnji klijenti tijekom analiza u laboratoriju. Glavni cilj i ideja kompanije je da kupci budu zadovoljni od nabavke do instalacije i dobivanja pouzdanih rezultata s Jasco instrumentima. 

Ansar-analitika kao ovlašteni zastupnik Jasco instrumenata na području Hrvatske, daje prodajnu i post-prodajnu podršku kupcima. Slobodno nas kontaktirajte s povjerenjem.


FTIR

FT/IR-4000 i FT/IR-6000 spektrometri definiraju snagu i jednostavnost ove metode. Svaki kompaktni model pruža korisniku rad s nekim od najviših parametara u industriji. FTIR serija uključuje i intuitivni Spectra Manager™ Suite s integriranim softverskim rješenjima za pretraživanje.


UV-VIS

Serija V-700 sastoji se od pet pojedinačnih modela koji pokrivaju cijeli spektar od dalekog UV-a (187nm) do NIR-a (3200nm).

Prednosti serije V-700:

  • Kompaktan dizajn
  •  širok raspon valnih duljina
  • izvrsne optičke performanse
  • skeniranje velikom brzinom
  •  korekcija tamnog tona
  •  monokromatorsko skeniranje
  •  user-friendly
  •  velik izbor dodatne opreme

     

FLUORESCENTNI SPEKTROFOTOMETRI

Serija spektrofluorometra serije FP-8050 uključuje četiri različita instrumenta koji pružaju rješenja za najširi raspon primjena. FP-8050 serija ima mnoge fleksibilne mogućnosti za akademska ili industrijska istraživanja, podučavanje ili upotrebu u laboratorijima za kontrolu kvalitete. Korisnici mogu imati najveće povjerenje u svoja mjerenja, jer ovi uređaji s optičkom klupom posebno dizajniranom nude visoku osjetljivost, široki dinamički raspon i izuzetnu čistoću spektara, te sadrže automatske cut-off filtere, kako bi se isključila difrakcija višeg reda.


CD (CIRKULARNI DIKRONIZAM)

Spektrofotometri s kružnim dikroizmom serije J-1000 posebno su dizajnirani za mjerenja visoke osjetljivosti u bliskim i dalekim UV područjima, za znanstvenike kojima je potrebno povjerenje u podatke iz karakterizacijskih studija o strukturi, funkciji i stabilnosti biomolekula u širokom rasponu eksperimentalnih uvjeta.

Za više informacija posjetite: https://jascoinc.com/products/